perjantai 6. syyskuuta 2013

Paskaädin päiväkirjamerkintä


Tyttö täytti tässä joku kuukausi sitten 18. Elatustuki päättyi kuin seinään, vaikka sen lukemiset ammaattiin on ihan kesken. Yritinhän minä hyvissä ajoin sopia, että maksaisi edes puolet opiskelukuluista. Mutta ei se suostunut mitään paperille kirjaamaan. Antaa sitten kuulema tytölle itselleen rahaa, jos tyttö tarvitsee. Ei ole sitäkään lupausta sitten lunastettu. Sinne meni samaan pitkään loputtomaan lunastamattomien lupausten joukkoon.

On sen tytön itsensäkin kanssa ollut tiukkasävyistä puhetta rahankäytöstä. Outo asenne sillä, ettei hänen kuuluisi omia välttämättömiä kuluja maksaa ollenkaan. Jos hän jostain rahaa saa, niin niillä voi ostaa aineellista ylellisyyttä omaan henkilökohtaiseen kulutukseen. Mieluiten hänen aikuisuuteen niin ihanasti kuuluvan biletyksekin vois paskaäiti maksella.

Tänään tyttö pyysi rahaa, että voisi ostaa lipun isin luo ja rahaa tarttis runsaisiin matkaeväisiin kanssa. Minä hykertelin mielihyvästä, kun vastasin,  että isin tapaamisen suhteen, olen nyt hommani hoitanut. Jatkossa hän aikuisena saa sopia sellaiset keskenään isin kanssa. Ihan kaikkia kuluja myöden.

-Paskaäiti

Lähetetty Windows Phonesta

3 kommenttia:

  1. Ihan oikea ratkaisu. Anteeksi vaan mutta aikuisena noin voi vaan elää jos ryhtyy sugar baby:ksi. Shit happens. Pitää oppia elämään aikuisen lailla.

    VastaaPoista
  2. Tyttäreni antoi kotona asuessaan vähän kuluihin rahaa 18 täytettyään, vaikka opiskeli yliopistossa. Tosin melko pian muutti omaan asuntoon. Lukio-opintoihin kyllä kuuluu isän osallistua elatusmaksulla, eli perusopintoihin, muttei sitten enää, mikä on minusta väärin.

    VastaaPoista