tiistai 23. heinäkuuta 2013

Heinäkuu XVKävimme  pitkästä aikaa Ähtärin eläin tarhassa viimeksi yksi istui rattaissa ja toinen oli köytetty minuun liinalla kiinni. Ajattelin, että tarhan elämet olisi kiinnostanut etu päässä poika 11 v:tä, mutta erehdyin pahan kerran. Tarkemmin kaikkea tutki neiti 18 v. Luki joka taulun ja oli tosi kiinnostunut eläimistä. Poika 11v:n matka meinasi mennä koonaan lörinäksi, kun ampiainen pisti poikaa käteen. Käsi säri ja pakotti niin, että hän menasi mennä suorinta tietä autolle. Vaan kun olimme jo ohittaneet puolen välin niin suorin tie oli jatkaa eteenpäin. Lääkitsimme kättä piharatamon lehdillä ja jatkoimme sinnikkäästi eteenpäin. Sorsatalo jätimme väliin.

Iloksemme saukot olivat oikein leikkisällä tuulella sukelsivat ja leikkivät hippaa. Lopuksi poika ja neiti 18 v saivat aikaan melkoisen tappelunkin. Jonka tuoksinnassa poika teki jätti loikan suoraan suohon ja sinne jäi punainen croksi.

Eläintarhan jälkeen ajoimme Tuuriin. Ensin hankittiin pojalle kuivat huosut ja croksi. Sitten osteltiin ja osteltiin. Kunnes väsyttiin ja oli siellä yksi geokätkökin, jonka vielä loggasimme, ennenkuin käänsimme nokan kohti yöpaikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti