lauantai 11. elokuuta 2012

pöö

Meijä talo teini asuva, jollai iha omal aikavyöhykkel, jol o aikaeroo mun aika vyöhykkeesee n. 12 tuntti. Kohtaa siin ny sit teinis ystävällisest ja ymmärtäväisest. Millai ikä koulukäynti onnistu. Just ko saada teinin aikavyöhyket kuus tuntti yhteskuna aikavyöhyket kohti. Tule syys loma ja hups! Teini pala ko taikaiskust teiniaikavyöhykkeel ja taas o aloitettava alust.

Hei, ny mää tiedä! Koulu ova tuskaillee sitä, et pidäis joillai keinol saad luokkie käyttöastet lisätty, kustannus syist, sillai tasasemmi vuorokautte. Nii! Alotetta teineil oppitunni siin klo 18:00 ja lopetetta 01:00. Sillai saada teineist ilossi ja innokkatt oppijoit ja koluntilojen käyttötehokkuus kasva. Päiväl kävisivä koulu 1-6 lka ja yöl tulisiva luokat 7-10 + lukio + amis.

Mul o ollu hankalaa, mää ole tunten itten arvottomaks, huonoks ja laiskaks. Muut hehkuttava ko ova keränneet mustikkaa satalitraa, hilloi viiskyt litraa ja vadelmi ja mansikoi ja viinimarjoi ja karviaissa. Kanttarelle o pakastees ja ruokapöydäs. Mitä mää tee? Makka sängys konffaan wlan aparaatti. Kiroile ja huomaan, et tekniikka o uusitav vaikkei ol raha. Mää ole nii kattelline niin kaikil tehopoimureil, et mää ahdistu ja tule vihaseks kaikil teil enegia puhukuvil eräliikkujil. Eksykkä sin mettä ja tanssikka susie ja karhuje kanss.


Sit mut o hylätt, jonku hemmetin muumitalokattorakennusprojektin takii. Mun rakas vakipanorakastajamiehen tuuppaa vaan nauloi kattoo, eikä muu tuupi lankka. Mää ole tälläi syksyste koulu alkamis aikka ain siin tilas, et en juur muut haluais ko naija napsutel, heti aamust, ja viimeks illal ja vähä välil kanss. Ni ny sit saan maat yksinän 180 cm sängys ja parkku puutett, ko yks vaa naula katto. Prkle! Kohta ristinaulitten sen mu sänkky ja en pääst poijes enne ko 200 o täynn.posted from Bloggeroid

1 kommentti:

  1. Plääh, ne on toril käynny ostaas marjat ja sienet ja sit tääl hehkuttavat et 'oltii mettäs'. No, saatto ne olla mettäs, mut makkaraa paistaas ja aimas. Ne ketä panettaa.

    Torilt mäki käyn poimiis mansikat ja mustikat. Oo huoleti. ;D

    VastaaPoista