sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Mikä vika on kilteissä miehissä?

Juttelin teininaisen kanssa, ihastelin miten mukava poikkis hänellä on. Vastuun tuntoinen, auttavainen, ahkera ja ihanan kiltti kaikille. Teini nainen tuhahti, että Jooo-o tosi kiltti, ihan liian kiltti..

Ei ollut ensimmäinen kerta, kun kuulen saman virren - mies on liian kiltti. Miten niin?!? Mikä ihme se saa naisen haluamaan miehekseen tyhmän ja tuhman lihaskimpun. Joka örveltää sohvalla, kittaa olutta ja imee sätkää, jolla ei lopulta seiso mikään muu kuin liasta ja paskasta jäykistyneet kalsarit.

Olisihan se perheen isänä sellainen kiltti, siisti lempeä mies unelmien täyttymys. Sellain ihana, joka olisi lasten kanssa ja tasavertainen kasvattaja ja kodin ylläpitäjä.

Pitäkää naiset ja teini tytöt kiinni kilteistä miehistänne. Ei tarvitse juosta nyrkkiä karkuun ja pelätä. Ei tarvitse siivota miehen oksennuksia ja kusia lattialta. Sen sijaa, kiltin miehen kanssa on mahdollisuus leppoisaan mukavaan elämään, jossa kumppanin kanssa saattaa olla paljokin yhteistä. Kiltin kanssa elin vuosiakin on paljon runsaammin.   

Lähetetty Windows Phonesta

1 kommentti:

  1. Mää pidän kynsin ja hampain kiinni kiltistä, tasaisesta, mukavasta miehestäni. Mutta jos mää en olisi aiemmassa parisuhteessa jakanut suhdetta paskan kanssa niin myönnettävä on, että pitäisin nykyistä miestäni ihan liian kilttinä tossukkana. Mielellään sitä soisi kaikille parisuhteen ilman pelkoa. Oman kaltaista oppimiskokemusta en suosittele kenellekkään.

    VastaaPoista