sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kierokasvannei ja rönsyileviki


Teini A kerroi, et o hankala ol, ko Jannu nykyne Typy ja x Pimu eivä voi siettä toisiaa. Hän ei sit jaksais kuunnel ko Pimatsu haukku Pypykkä ja päivastoi. Ajatteli hegessän, et nii se ai, aikuisuis koitta heilläki. Kaik eivä olekka ikuisest ja ilosest ystävvi eroist ja parivahdoist huolimat. He ova kyll vannone olevas viissamppi, ko meijä sukupolvi erotessa.


Teini A ja Teini B, ihmettelivä, ko Pimatsu katkas välinsä poikkikseesa muutamas päiväks. Siks et pääs tekemä lemmiskelykokelui hyvä kaverinsa Typykä entise kans. Mää kysyi, et onk mahdollis, et Typykkä olis mainostan Pimatsul x:nsä rakastelutaidoi. Teini B sanoi, et ei see ny ol mitenkkä mahdollist, ko Pimatsu poikkiksel o pali isomp ko Typykä x:l. Mää huokkaili, et o teil viel pali opemist seksist. Sama hengevetto lisäsi, et nii se kyl kuuluki ol seittemäntoist kesäsil.


Hengesän ajatteli niit kyydei, ko mul o vaattommalla vehkeellä annett. Isommal kalul varusetut eretyvä ussei luulema, et pelkkä koko o kaikk mitä tarvita euko tyytyväisyytte. Mut see ei kuulkka toimi sil taval. Monel iso vehkee miehelläki o viel pali oppimist seksist.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti