torstai 12. heinäkuuta 2012

Rakkaurest ja siit mite vaikkia o tuntte ittesä rakastetuks


Mää mieti rakkaut. Mite epäsuhtas se välil onkka pariskunnil. Välil muu ihmetyttä millai niitte yhdes elo onnistu.

Taina tuntte ittesä hyväksytks ja rakastetuks, ko Eino maksa Taina vaatte ja antta taskuraha ja teke kotitöit. Eino tunte ittes rakastetuks, ko Taina anta aamul lähtösuuko ja teke töihi evä. 
Mut Taina mielest Eino kuulu tehd ite eväänsä ja semne suukotteluki o turhapäiväst ko kimpas o oltu jo vuos. Eino toivois, et Taina ostais omillaa edes osa vaatteist, ko hän maksa talonki kulu.


Pimu kaippa kahdekeskist aikka. Pimu mielest rakkautte kuulu yhdess soffal istumine pussailu ja keskustelu. Paavo ei simmosest välit. Paavo on sitä mielt, et vaimo hoita kodi ja miehet edusta ja harrasta kodi ulkopuolell.
Paavo halua, et Pimu o edustava näköne ja pitää talo tiptop kunnos, muuteki Pimu olis ol hyvä tuuline ja tyytyväine. Sillo Paavon olis hyvä ol ja hän tuntis ittes rakastetuks. 

Helist rakkaus intohimost paneskeluu ja välill taas hellä rakasteluu, mieluite vähintää kerra päiväs. Sillo Heli o vakuuttun, et Mika rakasta hänt ja häne ei tarvi pelät, et Mika hylkkä häne. 
Mika mielest rakkaus o arje jakamist ja yhdes puuhhailu. Rakastellakki Mika halua sillo tällö, jos ei mittä muut tekemist keskit. Heli toivois, et Mika olis innossas hänen näkmiestää ja tulis intohimosen riisuma hänt. Mika taas toivo, et Heli valmistelis vehkeet, ko o kerra mieluummi rakastele, ko käyttä aja hyödyllisest nukkumisee.

Lasse halua syvällissi keskustelu arjeajatuste jakamis. Simmone on rakkaut ja Lasse halua ol jatkuvast yhdes Liisa kanss, ain ko vaa o mahdollist. Liisa mielest taas rakkaus o sitä, et molemma voiva ol semssi ko haluava ja tehd niit juttui jost ite tykkä - iha itestää vaa taik kavereitte kans. Liisast rakkaus o luottamist ja kestä pitkänki erillää olo. Lasse mielest heidä pitä yhdistää uusperhhe arki kaikkinee iloinee ja murhienee. Liisa mielest omissaki lapsis o tekemist ja häne o vaikkia ottaa arjes huomioo viel Lassenki lapse.

Stenbergin mukka oikees kestäväs rakkaures tarvitaa intohimoo, läheisyyt ja sitoutumist. Kaikki niit sellases suhtes, et kummanki tarppe tule tyydytetyks. Kumpikaa ei pelkkä hylätykstulemist ja molemma tunteva ittesä rakastetuks sellasen ko ova. Siit kai vois päätel, et molempie tarppe ja tuntte rakastetuks tulemisest pitäis ol toistesa kaltaiset. Molemma halua rakastel joka päivä, molemma halua ol erillää ja puuhastel omiaa, molemma haluava puuhastel yhteissi juttui, molemma viihtyvä suurperhhes ja viihtyvä molempie lapsie kans, molemmat pitävät pitkist syvällisist keskuteluist jne..


2 kommenttia:

  1. Reilu 30 vuotta on siitä ku toi V änki väkiste mun matkaa. Joskus kakarat sanoo et luulis teijjän olevan pahimpii vihollisii ku tollee toisillenne puhutte. Tilaa tarttee antaa toiselle, mukavasti menee.

    VastaaPoista
  2. Nii-i miksei rakkal lirkutteils rakkaude sävyl rakkaude kielt. Joku päiv voi ol sit jo myöhäst. Vaik o mul välill lirkuttelu vähis noitte rakkaitte lapsienki kanss..

    VastaaPoista