perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäist sitte



Meil o pääsiäne. Kas isännämuna o jo puoliks nautit. Lumitöitte tekko ol pakko nöyrtty, vaik vannosi, et enne marraskuut en tee. Mieli saatta muuttu kerroi nuorimies, joka o varsi empaattine ja ymmätäväine, etenki emon poikakavereitte ja miesystävien suhte. Tyttäre ei ol yht ymmärtäväissi. Äksyilivä mink taki mää raahha tän vahoi äiji. Vaik ihanuus o iha sama vuosmalli ko mää. Ihmetteli, et heijä luokkakavereitte kanssako mun pidäis pussail.

Mee rakennetti lumibuddakki ja sil kunno palli. Penis jäi nykerös ko ei ollu tarppeks suvist lunt. Mut sitt poja löysivä yli metrise paksu jääpuiko, nii meijä lumijumalolennoll ol varsi kunniotettava vehje. Sitte me taas hilluttiin ja luvatti pieksee siniseks kaik, jok hyppävä katolt nii varomattomast, et henkk lähtee.

Meijä perillisis o kummallist taikavoima ja suunnattoma voimakast simmost. Poik istu aurinkolasie vieres vaa, nii jo pätkäht sanga poik, toine polki pyäräl iha normalist polkupyöräl, nii polji läks, kolmas kävi kaveri huones, nii cd levy kanss poksaht, kuossikka men päreks, ko siihe keräs jääpuikoi ja kynät men neljä ossa, ko niil yrit tehd läksyi, viivotin napsaht kolme ossa, ko sill vähä mittas. Sängy pääl tul reik kattoho, ko sägys nous istuma, typöydäreunaha tul mont ruma viiltto, ko lekkas leippä lekkuulaudal ja liina tul rekki ko istu aamupalal. Mää ole jo iha kyllästyn päässiäistaikoihi ja odota, et päästäis vappu. Katota mitä see tuo tullessaa.

posted from Bloggeroid

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti